Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
przemek brach H-S SERVICE AS lukaszkulas Looki Paul Paul Maciej Laudy (7070 niezalogowanych)
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
Nawet Amerykance się przekonują do gazu (sam propan)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
widzisz marianek73 - oni nam poprostu zazdroszcza, sa jadowici i kasliwi, nie dziwie sie wcale jakbym nie mial kasy jak oni to tez bym byl wkurzony... Powiem wiecej ja ten samochod chce kupic za gotowke
Mam nadzieje marianek ze ty tez dopniesz swojego celu...
POzdrowienia spl.

Jasne Myslisz ze kazdy jest na etacie i orze w nocy? Ja mam alimenty zblizone do twojej miesiecznej pensji. Tyle w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
grubas.. doskonale cie rozumiem, jak byles glupi za mlodu, i dales sie oszukac to tak masz, a teraz jestes platnikiem. Zal mi ciebie bo napewno nie zaslugujesz na to zeby placic tyle alimentow, musisz obrac inna taktyke, zeby nic nie placic musisz stac sie dziadem, Przykro mi z tego powodu ale sam sobie jestes winny. Czasem tak sie dzieje w zyciu... Ja nie mam zony darmo zjada ani dzieci.
Do krissa
Po pierwsze nie pochodze z pipiduwy i nigdy nie bylem biedny...A zreszta taki mam charakter lubie wkurwiac ludzi, szczegulnie tych ktorzy do pracy maja stosunki bardziej milosne...
Poprosze o wiecej minusow , Chce dogonic Sz. pana Jaste 105. Prosiolem w poprzednich mejlach ale jakos nikt mi nie chcial pomoc...
Pozdrowienia dla ciebie marjanek73.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz

Z dedykacją dla syke...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Sykepleier84 napisał:
grubas.. doskonale cie rozumiem, jak byles glupi za mlodu, i dales sie oszukac to tak masz, a teraz jestes platnikiem. Zal mi ciebie bo napewno nie zaslugujesz na to zeby placic tyle alimentow, musisz obrac inna taktyke, zeby nic nie placic musisz stac sie dziadem, Przykro mi z tego powodu ale sam sobie jestes winny. Czasem tak sie dzieje w zyciu... Ja nie mam zony darmo zjada ani dzieci.
Do krissa
Po pierwsze nie pochodze z pipiduwy i nigdy nie bylem biedny...A zreszta taki mam charakter lubie wkurwiac ludzi, szczegulnie tych ktorzy do pracy maja stosunki bardziej milosne...
Poprosze o wiecej minusow , Chce dogonic Sz. pana Jaste 105. Prosiolem w poprzednich mejlach ale jakos nikt mi nie chcial pomoc...

kazdy zyje tak ,jak chce badz tak jak musi....
a ty zdaje sie ze zyjesz tylko po to zeby pokazac innym ze jestes w czyms lepszy,ze masz wiecej,lepiej,ze wszyscy zonaci to frajerzy.....itd itp bzdury
twoje zycie twoja sprawa, ale frajerem to ty jestes jesli nie potrafisz znalezc kobiety ktora bedzie dla ciebie partnerem a nie pijawka.
pozatym tak jak norki za swoje miliardy nie kupia tego zeby slonce swiecilo u nich 12 mies.
tak ty za te swoje pare groszy nie kupisz wszystkiego co bys chcial,i dobrze o tym wiesz tylko udajesz sam przed soba ze jest super.

graj dalej swoja role,czasem jestes nawet zabawny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
Do krissa

Nie przyszlo ci do pustego, ze sam ustalile taka wysokosc? Po prosty stac mnie na to a lubie wiedziec , ze z dzieciakami wszysto jest ok. To mnie nie rujnuje, wrecz przeciwnie motywuje.
Nigdy tez nie nazwalbym swojej bylej zony darmozjadem . Zarabia wiecej od ciebie. Dla mnie to kwestia szacunku i odpowiedzialnosci. Kasa nie ma znaczenia. Jak jestes kumaty to sama przychodzi. Ale chyba nie na dyzurach nocnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
Sykepleier84 napisał:
Do krissa

Sykpepleier84 gwiazdy jastina i tak nie przyćmisz...
A propaganda jaki jestem zajebisty i wszyscy ci zazdroszczą DNO.
Widać zbyt dużo czasu spędzasz sam ze sobą...
Co do krissa wypowiedzi popieram życie na pokaz życie bez sensu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Wracając do tematu to polecam VW TOURAN z 2011- 2.0 170KM spalanie 5.2-5.5...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sykepleier84 napisał:

widzę, że muszę to zrobić ja
twój idol
a więc do dzieła
1- przedłuż sobie penisa- na sposoby w wątku wcześniej opisane
2- znajdź sobie darmozjada
a minusy same się pojawią
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
norgekowal napisał:
Wracając do tematu to polecam VW TOURAN z 2011- 2.0 170KM spalanie 5.2-5.5...
może lepiej takie z roczników 2004- 2005
od groma na finn.no grubo poniżej 100000 NOK
nawet głupie norki poznali się w końcu na walorach das auto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok