Sykepleier84 napisał:
grubas.. doskonale cie rozumiem, jak byles glupi za mlodu, i dales sie oszukac to tak masz, a teraz jestes platnikiem. Zal mi ciebie bo napewno nie zaslugujesz na to zeby placic tyle alimentow, musisz obrac inna taktyke, zeby nic nie placic musisz stac sie dziadem, Przykro mi z tego powodu ale sam sobie jestes winny. Czasem tak sie dzieje w zyciu... Ja nie mam zony darmo zjada ani dzieci.
Do krissa
Po pierwsze nie pochodze z pipiduwy i nigdy nie bylem biedny...A zreszta taki mam charakter lubie wkurwiac ludzi, szczegulnie tych ktorzy do pracy maja stosunki bardziej milosne...
Poprosze o wiecej minusow , Chce dogonic Sz. pana Jaste 105. Prosiolem w poprzednich mejlach ale jakos nikt mi nie chcial pomoc...
Pozdrowienia dla ciebie marjanek73.
kazdy zyje tak ,jak chce badz tak jak musi....
a ty zdaje sie ze zyjesz tylko po to zeby pokazac innym ze jestes w czyms lepszy,ze masz wiecej,lepiej,ze wszyscy zonaci to frajerzy.....itd itp bzdury
twoje zycie twoja sprawa, ale frajerem to ty jestes jesli nie potrafisz znalezc kobiety ktora bedzie dla ciebie partnerem a nie pijawka.
pozatym tak jak norki za swoje miliardy nie kupia tego zeby slonce swiecilo u nich 12 mies.
tak ty za te swoje pare groszy nie kupisz wszystkiego co bys chcial,i dobrze o tym wiesz tylko udajesz sam przed soba ze jest super.
graj dalej swoja role,czasem jestes nawet zabawny